Qui sóc?

Hola!. Em dic Mònica i sóc Veterinària des del 1995. Després d'exercir a diferents clíniques de Barcelona el 1998 vaig marxar a Anglaterra, on vaig conèixer altres formes de treballar.

L’any 2000 vaig obrir un consultori al qual he dedicat 11 anys de la meva vida i durant els quals no he deixat de confirmar que no hi ha malalties, sinò malalts”: cada cas és únic i pel seu correcte diagnòstic i solució s'ha de tenir en compte l’entorn familiar i la història concreta de cada animal.

L'any 2010 vaig decidir deixar el consultori per a poder aprofundir els meus coneixements d'acupuntura i d'homeopatia, així com per a poder re-definir completament la forma com vull oferir els meus serveis.

Tot aquest esforç s'ha traduit en el el servei domiciliari "Veterinària de Família" a la zona Arenys de Mar - Mataró - Barcelona - Granollers - Sant Celoni - Callela. A aquesta nova etapa no vull res més que poder-me endinsar totalment en la situació concreta de cada gos o cada gat: una mica com feien els metges d’abans. Oi que m’enteneu?

Si voleu saber-ne més us podeu posar en contacte amb mi enviant-me un Whatsapp al 664 88 32 39 o bé amb el correu electrònic veterinariadefamilia@gmail.com