Com funcionen les meves visites?

Per poder dispensar als meus pacients la millor atenció treballo a domicili. 

Per concertar una visita:

WhatsApp: 664 88 32 39
veterinariadefamilia@gmail.com

Per arribar al diagnòstic correcte haig de conèixer a fons a l'animal i les seves circumstàncies particulars: historial, on viu, costums, entorn familiar, etcètera. Una acurada exploració també és imprescindible. Ocasionalment també podrien ser necessàries analítiques, radiografies, ecografies... tot i que no sempre ni molt menys!

Un cop elaborat un diagnòstic avaluaré les possibilitats de tractament que ofereix la medecina veterinària tradicional, així com les alternatives disponibles a dins de l'homeopatia i de l'acupuntura. Al propietari li oferiré totes les opcions que cregui que puguin ser efectives per solucionar el problema, explicant detalladament els pros i contres de cadascuna per a que pugui triar amb coneixement de causa.

Si l'amo del gos o del gat optés per un tractament homeopàtic serà necessària una segona visita a la qual es farà un estudi molt profund de tota una sèrie de qüestions relacionades amb la medecina homeopàtica. D'aquesta segona visita sortirà el tractament homeopàtic que la mascota haurà de seguir.

Si l'opció triada fos l'acupuntura el tractament podria consistir en sessions a les quals s'apliquen unes fines agulles a uns llocs concrets, o bé d'altres alternatives com l'electroacupuntura o fins i tot posar uns implants.

Si esteu interessats en concertar una hora de visita, concerteu hora enviant un WhatsApp al 664 88 32 39